alhamdulillah....minat memasak suke mencube menu2 dan mengambil gambar2 lahirlah blog ii utk menghimpunkan semua ..hasilnya...utk kepuasan sendri boleh hilangkan stress....blog ini jugak ade hasil2 kek2 cstemer wedding cake ..hantaran..sesape nak tempah kek perkhawinan boleh hubungi no saya..0122480558/0176990976

Thursday, March 7, 2013

BLACK FOREST

Add caption
temphan husna dr simpg 5..black forest with toping freshcream so

CHACKERED CAKEtry

Add caption
stelah order ring cake ni dr akk zaitong dr trengganu on9 lagi tggu pe lagi...try la...step by step buat finally ...
2 jam kerjakan...hehe...bahan2 xdelah sush juz karenahnya jer...komen sy mcm aiskerim la..but manis sngt so next kena kurgkan gula...coklat dah manis,whiping pun dh manis ...huhu...test kt kwn2..ngap2 jer if kat umah ni xda la nk makn..ank2 main pndang jer...mcm angin lalu jekk.lps ni mmg boleh jual dah..harga tu 80 atas eh

chesetart n brownies

Add caption
selamat pengantin baru SYUHADA....tq ye order last mint ni akk belasah je la nasib baik korg ckp kurang eh tu tanda yummy...hehe...lain kali jgn buat mcm ni ye ..sbb ank cigu kawn baik akk tu yg lyannzz

wedding cake

Add caption

purple velvet

Add caption
kek ni ikut taste cstemer ni xnak merah soh ganti purple ikut tema baju pengantin die...fuhhh...sush gak memula nak dptkan kala ni coz jadi mcm belacan warna die...cube lagi kurgkan coco powder baru menjadikkkk...piewww...mmg mabeles Biha ckp...sabo je akk layan ko Biha..hehe...selamat pengantin baru Biha n Shafiq

PURPLE VELVET

Add caption
fuyooo...tema purple my fav colour la....temapah BIHA HASIB from Public Bank

red velvet ni bukan merah tau tp purple tukar colour ats permintaan Biha so i call die PURPLE VELVET
so nice so soft yummy..tq Biha.

RAINBOW

Add caption
temapahan Norhasimah nurse hospital Sungai Buloh...rainbow tanpa toping full...akibat ketinggian teramat sngt so boxes x dapt close so dalm keta kena open je la ye..tq shima.

RED VELVET

Add caption
RED VELVET -by ordered Ain shafinaz

tq Ain ...red velvet frosting creamchese and coconut hawaian.