alhamdulillah....minat memasak suke mencube menu2 dan mengambil gambar2 lahirlah blog ii utk menghimpunkan semua ..hasilnya...utk kepuasan sendri boleh hilangkan stress....blog ini jugak ade hasil2 kek2 cstemer wedding cake ..hantaran..sesape nak tempah kek perkhawinan boleh hubungi no saya..0122480558/0176990976

Thursday, February 7, 2013

AEROBIC (PROGRAM YB NORIAH KASNON)










dapt job yg kire besa juga dr YB Noriah Kasnon..sempena MY BEAUTIFUL serentak seluruh Malaysia...prmintaan YB minta lagu IM4U....i ngn aisyah mencari lagu tu malm2...bler masa nak burn benda nak pakai awal pagi...nasib baik YB ade cd tu ..mmg selalu Dato Najib putarkan...dan  kt TV..mmh happening la..melayan budk2 remaja step falling in love...gamattt khemahh buatkan SHAZZY TEAM bertambah semngt lead ats pentas.lagi gempak step gangnam sytle mmg terkinja2 lak budk2 tu buat i ketawa kat ats tu...tgk pakck makcik pun sporting...peluh2 juga dema...syukurr lancar..last sekli lagu IM4U....nyanyi ramai2...mmg manis d ingtkan...terimaksih YB beri kepercayan pada kami..

lauak pauk pengantin(5jan2013)



PAVLOVA




chef pujaanku...


....best sangttttttt....xda nak plan up jadi jer...demi nak celebrate besday YB Noriah Kasnoan 2 teman baik ku dr shah alam dan Andalas sggup dtg Sungai Besar...huhhh...excited ngn Sue M Arukin ni sebelum ni tgk kat TV dan buku2 masakan bler jpe rupenya sekapal gempaksss MEE CAFE..hadiah yg paling ku syg BUKU JOWO dr chef ni...tqqqq....insyaallah i akn menyusul hi tea u kat Andalas...tungguuuu...